می‌دانیم که میوه‌ها و سبزیجات را باید قبل از مصرف با آب تمیز بشوییم، اما پژوهشگران دانشگاه مینه‌سوتا توصیه می‌کنند که شستن میوه‌ها و سبزیجات با محلول آب و سرکه به میکروب‌زدایی بهتر کمک می‌کند.توصیه می‌شود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شود که می‌توانند ویتامین‌ها را از بین ببرند.

راهنمای شستن سبزی,بهترین روش نگهداری سبزی

مشاهده در ادامه مطلب .


ترفند های خانه داری سبزیجات ,آب ,می‌شود ,توصیه ,میوه‌ها ,می‌توانند ,از بین ,میوه‌ها و ,و سبزیجات ,شود زیرا ,حرارت آبمنبع

نکات مهم و کلیدی خانه داری برای آشپزی و ترفند خانه داری راحت

چگونه حیوانات خانگی را در منزل نگهداری کنیم؟

با خانه بدون کمد چه باید کرد ، هنر استفاده بهینه از فضاهای کوچک خانه

بهترین و سالم ترین روش شستشوی سبزیجات

روش صحیح و طرز شستن کاغذ دیواری

نحوه پاک کرده لکه چای از روی فرش + لکه چای خشک شده و مونده

آموزش صحیح تمیز کردن کفش سفید

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ایکس ویژن اینجا همه چی هست تیان ترک حجاب عفاف الزهرا ثریا فیلم ماینر و ارز دیجیتال تخفیف خرید و فروش آنلاین بارکد خوان دیتالاجیک dd فروش انواع ریموت کنترل جرثقیل